Kommunikációs és önismereti,

nyilvános szereplésre felkészítő tréning

Szolgáltatásunk lényege, hogy személyre szabottan, az egyén alapos megismerésével, önismereti útjának­- részben nemzetközi minősítésű tesztek alapján történő – közös feltérképezésével segítünk együtt felfedezni azokat a területeket, amelyek az Ön személyiségének erősségei. Ezek ismeretében megtanítjuk a hivatásához kapcsolodó önazonos, hiteles, és az Ön számára komfortos szereplés elsajátítására. Olyan helyzet is előfordulhat, hogy szakmáján belül hirtelen támad igény arra, hogy egy más szintű és addig nem ismert közönség előtt kell megnyilvánulnia, ennek kidolgozásában is segítünk, kérésének megfelelően. Megmutatjuk mi lesz kényelmes Önnek, miben érzi jól magát, helyzetgyakorlatok végtelen variációival segítünk barátságosabbá tenni azokat a kommunikációs helyzeteket, amelyekben eddig esetleg elveszettnek, ügyetlennek, bizonytalannak érezte magát. De ha ezekkel nem volt gondja, akkor is tudunk olyan új régiókat mutatni, amelyek egyéni érvényesülése érdekében bővítik kommunikációs fegyvertárát.

A vállalati szintütől, a külvilággal való, esetlegesen a sajtó és a teljes médiaarzenál elvárásihoz igazodó specifikus képzést is nyújtunk, megrendelői igény szerint, barátságos és gyakorlatspecifikus eszközökkel.

  • Tréningeinket lehetőség szerint 6-12 fős kis vagy közepes létszámú csoportokban tartjuk ideálisnak, de megrendelői igény szerint ezt is tudjuk módosítani.
  • Tréningeink több alkalmas, az ismétlések fontosságát és a készségszintű elsajátítást szem előtt tartó elméleti és gyakorlati képzések, amelynek ritmusa és sűrűsége a megrendelő időbeosztásához igyekszik igazodni.
  • Szolgáltatásaink költségvonzata alapvetően egyéni árképzésű, amely függ a megrendelői igénytől, az egyének számától, az infrastruktúrális feltételektől – megrendelői oldalon, egyszóval megállapodás függő, de a piaci árfolyamoktól nem elrugaszkodott.
  • A Friendly PRESS az árképzésben is friendly.

Watch Dragon ball super