Sportkommunkációs és Önismereti

Tréning Felsőfokon

Szolgáltatásunk alapvető üzenete, hogy a kommunikáció valójában kibogozhatatlan szálakkal szövi át az életünket, ugyanakkor ennek is léteznek speciális területei. A nagyvilág közismert szereplői felé egyre nagyobb elvárásokat támasztanak az őket gyakorta figyelők, követők, nekik szurkolók, ahogy nincs ez másként a sport világában sem.

Magyaráznunk talán nem is kell, hogy a SPORT mára a világ szórakóztatóiparának legnagyobb szeletét jelenti, s bármerre is nézünk a bolygón, a közismert, nagy figyelmet maguknak kivívni képes, igazi rajongótáborral bíró sportcsillagok állandó kapcsolatban kell, hogy legyenek közönségükkel, szurkolóikkal, s ezt többnyire a sajtón keresztül, vagy egyéni közösségi felületetikán át tartják fenn.

Na, de véget ér-e egy élsportoló teljesítménye akkor, amikor győz a tatamin, a levegőbe csap egy győztes tus után a páston, tízezrekkel ünnepelteti magát a lelátón neki szurkolókkal, vagy amikor befejezi a gyakorlatát? És mi van akkor, amikor mindez fordított előjellel történik? Megtanítják-e ezeket a kíváló, nagy monotóniatűrésű, erős akaratú és őrületes munkát végző élsportolókat az edzéseken arra, hogyan leplezzék esetleg a csalódottságukat egy-egy bírói döntés után, hogyan örüljenek vagy sírjanak, ami nem válik kárukra az egyéni brandépítésben, hogyan szolgálják ki a sajtót, ha kedves, ha gonosz, ha felkészült, vagy éppen alulinformált újságíró kerül velük szembe?

Mi van, ha nem az jelenik meg, amit nyilatkoztak, hogyan keltsék fel az érdeklődést a teljesítményük irányt, ha nincsenek annyira reflektorfényben és miként csökkentsék a nem kívánt nyomást a vállukon, ha akkor is körülöttük liheg a sajtó, amikor nem kívánják?

Sportkommunikációs és önismereti tréningünk a személyiség feltérképezésével és a személyes brandépítés közös kommunikációs stratégia-építésével kezdődik.

Képzésünk elméleti és számos szituációs gyakorlati elemet vonultat fel, amelyben kifejezetten a sportvilágra jellemző specifikus helyzetek modellezésével, sportágspecifikus helyzetgyakorlatok megmutatásával és gyakorlásával segítünk önbizalmat építeni a sokszor ismeretlen helyzetekbe csöppenő sportolók, esetleg sportvezetők, más sportszakemeberek számára.

  • A Képzés 6-12 fős csoportokban ideális, de megrendelői igényekhez igazítható
  • A Spotkommunikációs képzést sportolóknak, sportvezetőknek, edzőnek és más sportszakembereknek is kínáljuk igény szerint
  • Képzésünk, többalkalmas, az ismétlések fontosságát és a készségszintű elsajátítást szem előtt tartó elméleti és gyakorlati képzések, amelynek ritmusa és sűrűsége a megrendelő időbeosztásához igyekszik igazodni.
  • Szolgáltatásaink költségvonzata alapvetően egyéni árképzésű, amely függ a megrendelői igénytől, az egyének számától, az infrastruktúrális feltételektől – megrendelői oldalon, egyszóval megállapodás függő, de a piaci árfolyamoktól nem elrugaszkodott.
  • A Friendly PRESS az árképzésben is friendly.

Watch Dragon ball super